Skip to main content

Paketa turistike

Stafa Travel.al agjensia me e madhe turistike ne Shqiperi ju ofron organizimin e tureve te ndryshme drejt dhe jashte Shqiperise e me gjere, duke sherbyer si nje pike hyrese ne historine shqiptare, kulturen, natyren dhe jeten e perditshme.

Kjo realizohet nepermjet pasionit per vendin tone, te cilin duam t’ua transmetojme edhe klienteve tane me ane te itinerareve dhe guidave turistike interesante. Tek ne, ju do te gjeni paketat me te mira turistike, te paraqitura me detaje per itinerarin, cmimin, imazhe te vendeve qe mund te vizitohen dhe pershkrime te hollesishme te tureve te ofruara ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni, e ne mbare boten etj.

Udhëtime në mënyre individuale në çdo shtet dhe destinacion të rekomanduar nga konsulentët tanë si dhe ato që kerkohen nga vetë klientët.

Gjatë gjithë vitit si dhe gjatë sezonit veror, afatgjata dhe afatshkurtra gjatë dimrit dhe festave tradicionale ne jemi prane jush me cmimet me konkuruese, dhe me paketat turistike me tunduese per te kaluar pushimet ne cdo stine !

                Ju sjellim destinacionet e preferuara me cmime dhe sherbim fantastik!   

                                 Paketat me te reja turistike per Shen Valentinin 2017!!! 

 

Dubrovnik

                                           

Korfuz

                               

 Udhëtim në Dubrovnik, 3 Ditë €69, Nisja më 10 Shkurt.

Vizitohet: Dubrovnik.

Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel në Dubrovnik.

-Hotel 3* €69

-Hotel 4* €79

Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.

 Udhëtim në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 10 Shkurt.

Vizitohet: Korfuz.

Fjetje: 2 netë në Hotel 3* me Mëngjese, në Korfuz.

Udhëtimi me autobus dhe Traget dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Barcelone

                                       

Paris & Bruksel         

Vizitohet: Barcelonë. Shën Valentini në Barcelonë, 4 Ditë €399, Nisja më 12 Shkurt.

Fjetje 3 Netë në Barcelonë, Mëngjeset në Hotel.

Hotel Novotel Barcelona Sant Joan Despi 4*

Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit,

Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Barcelonë - Shkup, Transfertat dhe Shëtitjet.

 Shën Valentini në Paris dhe Bruksel, 5 Ditë €399, Nisja më 11 Shkurt.

Vizitohen: Paris dhe Bruksel. 

Fjetje 4 Netë në Paris. 

Hotel Novotel Paris St Denis 4*

Fluturimi me avion Prishtinë - Paris.

Transfertë Vajtje - Ardhje me Autobus për në Prishtinë dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

Vjene & Budapest

                                         

Dubai

                                                 

 Shën Valentini në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 11 Shkurt. 

Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë,

Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd, Shoqërues Shqiptar.

 Shën Valentini në Dubai, 5 Ditë €599, Nisja më 9 Shkurt.

Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi.

Fjetje 4 netë në Hotel në Dubai.

Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit, Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Dubai - Shkup, Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet.
Get the Flash Player to see this rotator.