Skip to main content

Paketa turistike

Stafa Travel.al agjensia me e madhe turistike ne Shqiperi ju ofron organizimin e tureve te ndryshme drejt dhe jashte Shqiperise e me gjere, duke sherbyer si nje pike hyrese ne historine shqiptare, kulturen, natyren dhe jeten e perditshme.

Kjo realizohet nepermjet pasionit per vendin tone, te cilin duam t’ua transmetojme edhe klienteve tane me ane te itinerareve dhe guidave turistike interesante. Tek ne, ju do te gjeni paketat me te mira turistike, te paraqitura me detaje per itinerarin, cmimin, imazhe te vendeve qe mund te vizitohen dhe pershkrime te hollesishme te tureve te ofruara ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni, e ne mbare boten etj.

Udhëtime në mënyre individuale në çdo shtet dhe destinacion të rekomanduar nga konsulentët tanë si dhe ato që kerkohen nga vetë klientët.

Gjatë gjithë vitit si dhe gjatë sezonit veror, afatgjata dhe afatshkurtra gjatë dimrit dhe festave tradicionale ne jemi prane jush me cmimet me konkuruese, dhe me paketat turistike me tunduese per te kaluar pushimet ne cdo stine !

                Ju sjellim destinacionet e preferuara me cmime dhe sherbim fantastik!   

                                 Paketat me te reja turistike per Festat e Fundvitit 2016!!! 

 

Sofie

                                           

Korfuz

                               


 
Krishtlindjet në Sofje, 3 Ditë €79, Nisje më 24 Dhjetor. 

Vizitohet Sofje. Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 netë qëndrimi.

- Hotel Ibis Sofia 3* €79.

- Hotel Novotel Sofia 4* €99.

- Hotel Sheraton Sofia 5* €139.

Transfertat dhe Shëtitjet sipas Programit me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë Udhëtimit


 
Krishtlindjet në Korfuz, 3 Ditë €69, Nisja më 24 Dhjetor.

Vizitohet: Korfuz.Fjetje: 2 netë në Hotel 3* me Mëngjese, në Korfuz.

Udhëtimi me autobus dhe Traget dhe Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit 

Barcelone

                                       

Paris & Mynih                


 
Krishtlindjet në Barcelonë, 7 Dite €359, Nisje më 23 Dhjetor.

Vizitohen: Barcelonë, Montserrat, Nisë, MonteCarlo, Marsejë, Milano. 

Fjetje 3 netë në Barcelonë, 1 natë në Rijeka, 1 natë në Nisë dhe 1 natë në Milano. 

Udhëtimi me autobus Tiranë - Rijeka - Nisë - Barcelonë - Milano - Tiranë.


 
Krishtlindjet në Paris dhe Mynih, 7 ditë €349, Nisja më 23 Dhjetor.

Vizitohen: Paris, Dubrovnik, Zadar, Ljubljane, Salszburg, Mynih, Gjenevë, Milano. 

Fjetje 3 netë në Paris, 1 natë në Zadar, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Milano. 

Udhëtimi me autobus Tiranë - Paris - Tiranë

Vjene & Budapest

                                         

Dubrovnik

                                                 

 Krishtlindjet në Vjenë dhe Budapest, 5 Ditë €199, Nisja më 23 Dhjetor. 

Vizitohen: Split, Zagreb, Graz, Vjenë, Budapest, Beograd dhe Prishtinë,

Fjetje 1 natë në Vjenë, 1 natë në Budapest, 1 natë në Split dhe 1 natë në Beograd, Shoqërues Shqiptar.


 
Krishtlindjet në Dubrovnik, 3 Ditë €69, Nisja më 24 Dhjetor.

Vizitohet: Dubrovnik.

Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Hotel në Dubrovnik.

-Hotel Adria 4* €69

-Hotel Grand Park 4* €79

Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.
Get the Flash Player to see this rotator.